21 december 2010:

KERSTGEDICHTEN:

Aan het begin van deze maand ( 2 dec.) schreef ik het al, mij was gevraagd om een aantal kerstgedichten te maken voor in de ontvangsthal van Rev. Centrum " De Vogellanden". Een aantal    " afvallers " heb ik toen al laten lezen. Vorige week was er de kerstviering en was de hal compleet ingericht. Helaas kon ik er niet bij zijn. Voor een deel was het weer de boosdoener, maar ook had ik een andere afspraak staan. Toch was ik wel benieuwd naar mijn gedichten in de hal. Ik had dat dus nog niet gezien.
Toen ik vanmorgen door de bittere kou grefietst had, was ik blij verrast om tussen de gedichten er ook twee van mij te ontwaren. Ik werd plotseling wat warmer. Ik zal ze u dus ook niet onthouden en hier laten zien:

Kerstgedicht 1 

Kerstgedicht 2 
___________________________________________________________________________

Het bovenste gedicht had ik ook vermeld op de 4 kaarten die ik langs had gebracht. Voor elke afdeling xc3xa9xc3xa9n en xc3xa9xc3xa9n voor het personeel. Ik heb al veel leuke reacties gekregen!

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op 21 december 2010:

  1. Iris zegt:

    Ivar, wat een mooie gedichten weer (: De werkelijke kerstboodschap komt bij mij helemaal naar boven! Wat leuk dat je daarvoor gevraagd bent! Wel heel erg jammer dat je het zelf niet hebt kunnen zien tijdens de viering. Ik hoop dat de vele leuke reacties dat goed hebben gemaakt.

    Welterusten!

    P.S.: Je staat gelinkt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s