23 maart 2011:

MAGAZINE NUMMER #2

EN

HET UNLIMITED BOEK

ZIJN VERSCHENEN!

Unlimited boek

WORDT LID

Abonnee worden: 

http://www.unlimitedmagazine.nl/?q=content/abonnementen

of

BESTEL HET BOEK! 

Prijs Euro 17.50

Anne Mreijen (20 jaar) kreeg tijdens haar geboorte eenhersenbloeding, waardoor ze een constante drain nodig heeft die het overtollige vocht uit haar hersenen laat lopen. Haar dagelijkse leven is beperkt. Haar schoolwerk en sociale activiteiten onderhoudt ze voornamelijk vanuit bed en huis. In 2010 benoemde de Bart de Graaff-foundation haar tot Bikkel 2010 nadat ze openhartig over haar leven had verteld in het zeer populaire bnn-programma Je zal het maar hebben. Ze ontving hierbij een klein startkapitaal om een life style-magazine te maken over en voor jongvolwassenen met een chronische ziekte: Unlimited Magazine. Ze zijn positief, sterk, ambitieus, bijdehand, en vooral bezig met wat ze wxc3xa9l kunnen. Tien jongens en meisjes met een chronische ziekte vertellen in Unlimited over hun leven vol beperkingen, maar vooral over de grote drang naar een leven zonder medelijden.

Maar hoe kun je fatsoenlijk daten terwijl je in een rolstoel zit, of shoppen terwijl je maar xc3xa9xc3xa9n been hebt om in die enorm coole spijkerbroek te steken? Wat doe je de hele dag wanneer je niet langer dan zestig seconden rechtop kunt staan of zitten, omdat de druk op je hoofd anders te groot wordt? Ze doorbreken taboes, verleggen grenzen en praten zonder blad voor de mond over uitgaan, seks, school, relaties en bijbaantjes, maar ook over het verdriet en de onmacht omdat ze nooit een normaal leven zullen leiden.

BOL.COM:  http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/unlimited/1001004010975121/index.html

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, unlimited magazine. Bookmark de permalink .

4 reacties op 23 maart 2011:

  1. Wat ontzettend leuk! šŸ˜€

    Ik heb je trouwens gelinkt op mijn nieuwe blog (http://www.irisanastasia.blogspot.com/). Is dat ok?

    Veel liefs,
    Iris

  2. Wauw, werkelijk bikkels! Wat heb ik veel bewondering voor zulke sterke en positieve mensen. Ik ga het boek zeker bekijken, en misschien ligt het binnenkort wel op mijn nachtkastje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s