16 april 2010:

Vandaag een hele gebeurtenis. Samen met geert Kxc3xb3nig mijn expositie bezoeken! Hetgeen betekende dat ik toch iets anders uit bed kwam. Eerst heerlijk wakker worden en kalmpjes aan. De kinderen hoefde ik niet te wekken, want ze hadden een aangepast rooster. Na het ontbijt de rugzak gepakt. Fototoestel er in, lunchbox met een paar sneetjes brood, wat drinken en tusensdoortjes erbij en natuurlijk een schrijfblokje met een pen. Daarna de plantjes water gegeven. Ook nog even de kipfilet gesneden en in de marinade gezet. We eten vanavond kip tandoori. Daarna de afwas gedaan. Nu was het de tijd vol maken. De krant nog maar even gelezen en een SUDOKU gemaakt. Het lukte vanmorgen niet.
Half 11 naar de bushalte gelopen. De bus reed net voor me weg; ik had nog wel mijn hand kunnen opsteken, maar dan was ik ook weeer te vroeg op het station. Het wachten op de volgende bus viel tegen. Het was frisser dan gedacht.
De bus genomen en naar het station gereden. Hier wachtte ik op mijn gast. Samen door de stad gelopen richting expositie. Ik liet hem nog de KUNSTUITLEEN zien. Hier zou ik strakjes nog langs gaan om te vragen of er een pamflet opgehangen zou kunne n worden voor
mijn expositie " vers achter glas ".

Eerst maar lekker een bekertje koffie genomen en lekker bijgekletst. Geert ging, met de rondleiding in de hand, de gedichten langs. Ik fotografeerde in de tuussentijd de gedichten aan de muur. Ze zijn helaas  niet echt gelukt. Mijn  welkome gast vond het het bekijken waard en schreef nog iets in het schrift. Ik ga dat later nog wel eens lezen. Ik laat me verrassen. Na nog een beker koffie vertrokken we weer. Ik ging dus nog even langs  de galerie en Geert ging naar ECODROME ( ecodroom…). Hij zou hier enige foto’s maken voor bij mijn  gedicht. Het resultaat hiervan kunt u later lezen. Geert bedankt voor de belangsteling. En tot ziens!

Depressie_2

Een gedicht van mijn hand aan de muur.

Depressie:

In het volledig duister
Vind ik een lamp
Niet omdat zij brandt
Maar door de schaduw
Die zij toch werpt


xc2xa9 Gedicht: Ivar Wakker

                                                    

Langs_de_vaart

xc2xa9 Schilderij:Rob Eikenaar
www.robeikenaar.nl

Zij liep
  Langzaam
       Langs de
           Kaarsrechte
                         Vaart.
                              Keek
                                    Bewogen
                                             In het
                                                   Stilstaande
                                                              Water.

xc2xa9 Gedicht: Ivar Wakker

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op 16 april 2010:

  1. Edith zegt:

    Zo vlak voor het slapen gaan ga ik nog even bij Wakker langs. Zijn “depressie” houdt me nog even wakker. Ik weet dat het morgen weer licht wordt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s