18 april 2009:

HUMOR.  Je hebt het of je hebt het niet denk ik, maar je kunt het ook wel leren. Vooral als kind moet je de grappen van het leven ervaren en ondergaan. Niet de flauwe grapjes op het schoolplein of verjaardagen van een oud-tante in Verweggistan. Die grap die al zo uitgemolken is dat het klontjes heeft gekregen. Vaak verteld door een nog nietszeggender familielid die leuk tracht te zijn na een flinke slok.
Ik houd zelf dus wel van een grap, verder-denken is een beter wioord dan doordenken, want dan wordt het snel vulgair of flauw.
Gister viel de post op de deurmat en ik haal het na de lunch op. Omdat ik van een opgeruimd huis houd, ruim ik de boel eerst op en was even af. Mijn zoon hielp mee met afruimen en keek alvast naar de post. Enkele rekeningen en een magazine van de zorgverzekeraar.


Izz_magazine_2

Hij wist natuurlijk meteen dat daar niets interessants te lezen was, maar hij keek toch eens goed naar het plaatje. Hij liep naar de keuken, waar ik net aan het afdrogen toegekomen was, en vroeg:
"Papa, weet je wat voor handicap deze mijnheer heeft?" Ik bekeek de cover eens goed en kon eigenlijk niets aan beperking ontdekken. Deze patixc3xabnt kon alleen niets zien, omdat er een verband om zijn hoofd gew
ikkeld zat, dat ook zijn ogen bedekte. Ik antwoorde toch, omdat ik wel gexc3xafnteresseerd was naar zijn antwoord op zijn vraag: "Waarschijnlijk iets aan zijn ogen?" Mijn zoon rekende mijn vraag niet goed, want hij antwoordde: "Nee papa, zijn snor zit op de verkeerde plaats!" Ik liet het bord in mijn handen bijna vallen en ik kwam niet meer bij. Wat had hij toch een gevoel voor humor!

Snor
Deze snor zal deze man misschien best wel staan.

xc2xa9 Grap: JORAN

var sc_project=4623405; var sc_invisible=0; var sc_partition=56; var sc_click_stat=1; var sc_security=”b64266e3″; custom counter

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .