23 januari 2009:

BIBLIOTHEEK. Ik kom er graag, zou er wel willen logeren…En dan maar zoeken naar mooie boeken, plaatjes en verhalen. Stil word ik er van. Vorige week was ik er ook weer te vinden. Ik had weer wat van mijn gading gevonden –  iets van mijn lijstje / een boek wat ik nog lezen mxc3xb3est en…. enige interessante titels. Bij het afstempelen viel mijn oog op een papier wat daar vlakbij opgehangen was. Er stond een gedicht op, met daarbij een passende tekening. Duidelijk verzorgt door een drukker -gezien de papierkeuze, lettertype en tekening. Ik zag, in gedachten, ook al iets van mijn werk daar hangen. Dat zou toch mooi zijn! Ik sprak xc3xa9xc3xa9n van de medewerksters aan en vroeg of ik ook een gedicht kon aanleveren om te worden gexc3xabxposeerd. Zij vertelde mij dat dit project al afgesloten was – had ik iets gemist? Ik reageerde teleurgesteld en vroeg haar nog wat meer te vertellen over dat project. Zo kreeg ik de naam te horen van de mevrouw die dat allemaal had begeleid.
Kordaat fietste ik met flinke vaart naar huis. Gooide de boeken op tafel. Lezen kon straks ook wel, eerst eens kijken wie deze mevrouw is. Op de site van de bibliotheek was haar naam al snel gevonden en er stond ook een telefoonnummer bij. Direct gebeld en kreeg haar aan de telefoon. Ik heb mijn belangstelling getoond en vertelde er direct bij dat ik het leuk zou vinden als ik eens kon laten zien wat ik zoal schreef. Het ijs brak. We maakten een afspraak en ik moest vooral mijn bundels meenemen. Gisteren was, voor mij, de grote dag aangebroken. Het was een goed gesprek. Mijn gesprekspartner toonde belangstelling voor mijn persoonlijke verhaal, ook dat is wel van belang, en mijn boekjes pakte ze al gauw en ze bladerde er wat door. Ze vertelde dat ze mijn site ook bezocht had en dat er mooie gedichten op stonden. Ik vertelde tussendoor ook maar even dat er een gedicht in staat dat genomineerd is om gedicht van 2008 te kunnen worden. Ook dat gedicht las zij even. Ik vertrok met een goed gevoel, want zij had niet alleen mijn twee bundels gekocht, wie kan dat als amateurdichter zeggen? Ik werd direct ook uitgenodigd om op de poxc3xabzie -avond te komen als gast. Hier kon ik dan mijn bundels laten zien en proberen deze te verkopen. Ook mocht ik misschien wel een gedicht voordragen. Dat is toch weer een grote pluim op mijn hoed!   

Avond_van_de_pozie

Hier de aankondiging van: "Poxc3xabzie bij kaarslicht". Ook ik ben er ook als gast bij aanwezig, al staat dat er niet op. Ik vind het een hele eer!

Hier nogmaals de bundels van mij:

Dichtbundel_1

"Als het leven dat je leiden moet anders is dan voorheen"
is te koop voor:xe2x82xac 5,50 ( excl. verzendkosten – deze bedragen ongeveer xe2x82xac 2,55).

Pc110004_2

"Heel anders wakker"
is te koop voor xe2x82xac 9,95 ( excl. verzendkosten – deze bedragen xe2x82xac 2,55)

Mocht u en bundel willen kopen, neem dan contact op via de mail:

wakke155@planet.nl  , hierin geeft u aan om welke bundel het gaat, vermeld u ook uw adresgegevens!

Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer ; 300754302

onder vermelding van "GEDICHTENBUNDEL"

Het zal dan zo spoedig mogelijk naar u worden toegezonden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op 23 januari 2009:

  1. Muis.. zegt:

    Wauw!!!
    Dat is mooi nieuws voor je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s