LIBELLE

Zoals jullie wel lezen, op deze web-log  zoek ik graag de publiciteit. Een half jaar geleden of zo, stuurde ik een verhaal over mij en mijn  dichtkunst naar een aantal bladen. DE MARGRIET heeft tot resultaat geleid. Vandaag kreeg ik ook een positief bericht van DE LIBELLE. In nummer 42 van dit jaar komt het te staan. Helaas heb ik de mail niet meer, door een crash van de computer,dus ik kan niet zeggen wat er precies in komt te staan. Laat u dus verrassen!!

                      

Week 41 is ten einde. Nummer 42 van de Libelle ligt ’s morgens nog niet in de schappen. Misschien later die dag of morgen. Ik stel mezelf gerust.  Na schooltijd ga ik met Joran, mijn jongste zoon nog even de dvd "Ciske de Rat" ophalen. Loop ook nog even de C1000 binnen en het blad wordt voor mij opgehaald. Alle bladen moesten nog "ververst" worden, het was druk geweest die dag. Ik sloeg snel enige bladzijdes om… en ja hoor! Op bladzijde 13 rechtsonder staat het:

de andere rol.

Ik vertel in de inleiding over wat er in het verleden is gebeurd en hoe ik er mee om ga. Dit kleine verhaaltje wordt versierd met het gedicht

"de rol die ik speelde…"

Het gedicht staat ook op deze web-log. Maar dan onder de rubriek LINKS.

Weer een behoorlijk aantal lezers bereikt zullen we maar denken. Jammer dat ik toen nog geen web-log had, want ik trek nu geen extra bezoekers!

Dit bericht werd geplaatst in LIBELLE. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s